وحشتناکترین قحطیهای تاریخ
قحطی یا کمیابی به کمبود گسترده غذا که ممکن است بر گونههای مختلف موجودات زنده واقع شود گفته میشود. این پدیده اغلب با سوء تغذیه،گرسنگی، همه گیریها و افزایش مرگ و میر همراه است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران مناطق قحطی زده جایی که انسان ها تنها برای رسیدن به تکه نانی باهم گلاویز می شوند تا شاید بتوانند شکم خود یا خانواده شان را برای ساعاتی سیر نگه دارند. این مناطق هر روز شاهد مرگ ومیر انسان های بسیار است، مشکلات اقتصادی و سیاسی به گفته کارشناسان برجسته این حوزه دلایل اصلی به وجود آمدن قحطی هستند.
تاریخ از زمان انسان های اولیه تا به امروز شاهد مرگ انسان های مختلفی بوده است که به دلیل قحطی جانشان را از دست داده اند. قحطی شاید این روزها آنچنان زیاد نباشد اما هنوز کشورهای محرومی در آفریقا هستند که با این مشکلات دست و پنجه نرم می کنند. اگر تا به حال در مورد قحطی های بزرگ تاریخ که جان انسان های زیادی را گرفته است چیزی نشنیده اید بهتر است تا انتهای این مطلب همراه ما بمانید.
ایرلند 1853-1845
یکی از معروف ترین قحطی هایی که در تمام تاریخ رخ داده است نصف جمعیت ایرلند را به ناگهان نابود کرد. در آن سال ها بسیاری از جمعیت این کشور سیب زمینی را هسته غذایی خود قرار داده بودند و با خراب شدن سیب زمینی ها و از بین رفتن آن ها گرسنگی زیادی سراسر این کشور را فرا گرفت. در این واقعه 1.5 میلیون نفر جانشان را از دست دادند و 2 میلیون دیگر نیز به کشورهای اطراف مهاجرت کردند.
ویتنام 1945
در طول جنگ جهانی دوم ویتنام تحت نظارت فرانسوی ها بود ولی ژاپن در این مدت به ویتنام حمله کرد و با فرانسوی ها درگیر شد. در این میان بسیاری از محصولات کشاورزی و منابع غذایی ویتنام آلوده یا از بین رفت. پس از جنگ نیز سیل های وخیم رخ داد و بر وسعت فاجعه افزود به طوری که قحطی در شمال ویتنام به اوج رسید و طی ان دو میلیون نفر جان خودشان را از دست دادند.
کره شمالی 1998-1994
یکی از جدیدترین قحطی های تاریخ که تلفات بسیاری را به جای گذاشت در کره شمالی رخ داد. باران های سیل آسا و از بین رفتن بخش عظیمی از محصولات کشاورزی این کشور قحطی بزرگی را به همراه داشت که نزیک به 3 میلیون نفر از جمعیت کره کاست. در این مدت بیماری های مختلفی نیز سراسر این کشور را فرا گرفته بود و حتی مادران باردار نیز نمی توانستند بچه هایشان را نگه دارند.
شوروی 1921
در اوایل قرن 20 جمهوری شوروی میلیون ها نفر تلفات در جنگ جهانی اول داده بود و مشکلات بسیاری برای مردمان پیش آمده بود که جنگ های داخلی نیز بر مشکلات آن ها افزود. با افزایش خشونت در این کشور کشاورزان دست از کار کشیدند و به دنبال آن کمبود غذا در کشور بسیار شد. قحطی بزرگ شوروی باعث شد تا 5 میلیون نفر از مردم این کشور جان خودشان را از دست دادند.
خلیج بنگال 1943
در طی جنگ جهانی دوم به غیر از ویتنام کشورهای دیگری نیز دچار قحطی شدند که مهمترین آن ها شاید خلیج بنگال بود. این کشور از برمه محصولات غذایی می گرفت که با حمله ژاپن به برمه این مسیر مسدود شد همچنین چندبار سیل های سنگین در این کشور رخ داد و 90 درصد از محصولات غذایی از بین رفت. این باعث شد تا بیش از 7 میلیون نفر جان خودشان را بر اثر گرسنگی از دست بدهند.
دیدگاه خودتان را ارسال کنید